Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Σχολείο αγοράζει πετρέλαιο με... λαχειοφόρο! Το διαψεύδει η διευθλυντρια

Λαχειοφόρο αγορά για να ζεσταθούν οι μικροί μαθητές, πραγματοποιούν δάσκαλοι, γονείς αλλά και οι μαθητές του 40ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου καθώς το ντεπόζιτο του σχολείου παραμένει άδειο εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Ηρακλείου, Μανώλης Συντυχάκης, στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου, o σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αρκετές φορές έχει αντικαταστήσει το κράτος καλύπτοντας τα έξοδα, ώστε οι μικροί μαθητές να μην κρυώνουν την ώρα που βρίσκονται στο σχολείο.

Αδυνατώντας όμως πλέον να καλύψουν την δαπάνη πληρωμής του πετρελαίου, προχωρούν στην λαχειοφόρο αγορά, ευελπιστώντας ότι θα μαζέψουν το ποσό που απαιτείται.

Κατηγορηματικά τον διαψεύδει η διευθύντρια του σχολείου Κατερίνα Πιτσουλακη, μέσω του newsit. Όπως είπε η διευθύντρια "ουδέποτε έγινε λαχειοφορος αγορά για την προμήθεια πετρελαίου.

Αυτό που έγινε ειναι πως ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έβαλε με δικά του χρήματα έναν τόνο πετρέλαιο μέχρι να πάρει το σχολειο τα χρήματα απο τον Δήμο ο οποίος καθυστερεί την πληρωμή λογω των προβλημάτων στην εφαρμογή του "Καλλικράτη". Αυτό βέβαια είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις σχολικές μονάδες".

tatsimbouria: Προσέξτε αυτό που λέει: " Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έβαλε με δικά του χρήματα πετρέλαιο" και "Αυτό βέβαια είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις σχολικές μονάδες".... Δηλαδή είναι κάτι το φυσιολογικό για αυτήν!!!!!!!!!!!! Να πληρώνουν οι γονείς για τη θέρμανση των παιδιών τους στο "δωρεάν" σχολείο!!!!! Και που όλα αυτά; Στην Ελλάδα της Ευρώπης!!!!!!!!! Ν Τ Ρ Ο Π Η Κύριοι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ (και όχι υπεύθυνοι)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More