Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Παγκόσμια συνάντηση "πρώην" χίπηδων στον "παράδεισο της ελευθερίας" στα Μάταλα

Τα Μάταλα θα γεμίσουν με το άρωμα από τη δεκαετία του "70, καθώς σε ένα Σαββατοκύριακο του Ιουνίου θα συγκεντρωθούν οι απανταχού της γης πρώην χίπιδες. Η πρωτοβουλία ανήκει σε δύο Γερμανούς που είχαν επισκεφτεί τα Μάταλα και γοητεύτηκαν από την αύρα της περιοχής.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Αποψη του Νότου" , εμπνευστές της ιδέας αυτής είναι ο συγγραφέας Arn Strohmeyer και ο εκδότης Thomas Balistier , οι οποίοι έχουν αφιερώσει στο νησί σειρά βιβλίων. Μάλιστα στο τελευταίο τους βιβλίο με τίτλο "The Myth of Matala" αφορά ακριβώς στην περιοχή που αποτέλεσε , κυρίως την δεκαετία του '70 τον ιδανικό τόπο "ελευθερίας" για ανθρώπους- κυρίως νέους- απ' όλο τον κόσμο.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την επανασύνδεση θα πρέπει να επικοινωνήσουν μεσω της ιστοσελίδας www.arnstrohmeyer.de ενώ σύμφωνα με τους εμπνευστές της γιορτής αναμένεται να υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More