Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεψαν εξωλέμβιες και στην Καβάλα!

Διαστάσεις μάστιγας κοντεύουν να πάρουν τα κρούσματα κλοπής εξωλέμβιων μηχανών από διάφορες περιοχές της χώρας. Τα αλλεπάλληλα περιστατικά κάνουν τις αστυνομικές αρχές να στρέφουν τις έρευνες προς την κατεύθυνση οργανωμένου κυκλώματος με πολλά «πλοκάμια», το οποίο αποτελείται πιθανότατα από Ρουμάνους.

Στόχος της νέας κλοπής ήταν ένα συνεργείο συντήρησης και επισκευής μηχανών σκαφών στην Άσπρη Άμμο Καβάλας, όπου οι άγνωστοι δράστες έκοψαν το συρματόπλεγμα της πλαϊνής εξωτερικής περίφραξης και έκλεψαν επτά εξωλέμβιες
μηχανές πελατών κόβοντας τα καλώδια τροφοδοσίας και χειρισμού και τους σωλήνες καυσίμων! Η συνολική αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 30.000 ευρώ!

• Πριν από λίγες μέρες, άγνωστοι είχαν κλέψει τις καινούργιες μηχανές με τις οποίες ήταν εφοδιασμένα επτά σκάφη σε ένα αλιευτικό καταφύγιο στο Αχλάδι Πελασγίας και στο λιμανάκι στις Ράχες Φθιώτιδας, αφήνοντας τις βάρκες να παραδέρνουν στα ανοιχτά!

• Τον Ιανουάριο είχαν γίνει μέσα σε λίγες ώρες τρεις διαρρήξεις σε ισάριθμα καταστήματα τριών διαφορετικών περιοχών της Ηλείας με στόχο εξωλέμβιες μηχανές.

• Τον περασμένο Νοέμβριο συνελήφθησαν τρεις Ρουμάνοι που είχαν κλέψει τουλάχιστον 20 κινητήρες σκαφών τα Λουτρά Αιδηψού, την Ερέτρια και την Χαλκίδα και τις μετέφεραν με πλαστά έγγραφα φορτωτικής στην πατρίδα τους.

• Τις ίδιες μέρες είχαν συλληφθεί άλλοι δύο Ρουμάνοι στην Θεσσαλονίκη, που είχαν κλέψει… 47 εξωλέμβιες μηχανές συνολικής αξίας 100.000 ευρώ από έξη εταιρείες πώλησης σκαφών και από μια μαρίνα! Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι κλοπές είναι πιθανότατα έργα της ίδιας σπείρας κακοποιών και συνεχίζουν τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More