Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Την πρόλαβαν την τελευταία στιγμή πριν φτάσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε στα Ιωάννινα ένα επεισόδιο που θα γεννούσε ερωτηματικά για τις συνθήκες ασφαλείας του Προέδρου της Δημοκρατίας! Μια γυναίκα που είχε σκοπό να διαμαρτυρηθεί, έφτασε μόλις ένα μέτρο πριν από την είσοδο της αίθουσας όπου δινόταν το επίσημο δείπνο προς τιμή του κ Κάρολου Παπούλια, αλλά εμποδίστηκε από αστυνομικούς!

Η γυναίκα από τον Κατσικά Ιωαννίνων κατάφερε να μπει στο ξενοδοχείο όπου δινόταν το δείπνο και να φτάσει ως την πόρτα της αίθουσας, χωρίς να υποβληθεί σε έλεγχο. Άλλωστε, σύμφωνα με το epiruspost.gr, φορούσε επίσημο μαύρο ένδυμα ώστε να την περάσουν οι αστυνομικοί για καλεσμένη! Παρ’ όλα αυτά, η αντίδραση των ανδρών της Ασφάλειας Ιωαννίνων που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα, ήταν καίρια και αποτελεσματική.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν σκόπευε, φυσικά, να κάνει κακό στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη οι συνθήκες θανάτου της κόρη της που πέθανε πριν από πέντε χρόνια στην Αθήνα.

Η ίδια υποπτευόταν ότι για τον θάνατό της ευθυνόταν ο αστυνομικός σύζυγός της και είχε ζητήσει να γίνει εκταφή και δεύτερη νεκροτομή. Αν και η υπόθεση θεωρείται κλεισμένη, θεωρεί ότι ακόμη δεν έχει μάθει όλη την αλήθεια για το χαμό του παιδιού της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More