Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ο απολογισμός....

Οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας με την μεγάλη συμμετοχή αμαυρώθηκε από τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος. Η αστυνομία βρισκόταν σε αυξημένο συναγερμό, καθώς φοβόντουσαν έκτροπα και για αυτό το λόγο η παρουσία της ήταν ισχυρότατη.

Οι διαδηλωτές από την πλευρά τους είχαν σκοπό να κάνουν στην ουσία κατάληψη της πλατείας Συντάγματος για να την μετατρέψουν σε πλατεία διαμαρτυρίας όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της Αιγύπτου. Η αστυνομία παρατηρούσε με ιδιαίτερη προσοχή, αλλά όταν οι διαδηλωτές άρχισαν να καταστρέφουν διάφορα στην πλατεία, τότε επενέβη και με μία επιχείρηση με χρήση χημικών, κατάφερε να διαλύσει τους διαδηλωτές.

Τον απολογισμό των όσων έγιναν στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της Τετάρτης έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Ο αριθμός των αστυνομικών που τραυματίστηκαν φτάνει τους 15. Από τις συνολικά 26 προσαγωγές, οι εννέα μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως στην κατοχή ενός από τους συλληφθέντες βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τόξο, τρία βέλη, ένα τσεκούρι και ένα καδρόνι. Κατασχέθηκαν επίσης έξι βόμβες μολότωφ.

Όσον αφορά στις υλικές ζημιές που προξενήθηκαν, καταστράφηκε μια υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, δυο ιδιωτικές κάμερες, η πρόσοψη ενός τραπεζικού υποκαταστήματος, ενώ ομάδα διαδηλωτών έσπασε το τζάμι σε γυάλινο στέγαστρο του Μετρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκλεισμένη από τα ΜΑΤ η Βουλή, ένταση στους γύρω δρόμους - Video

Όλη η Ελλάδα στους δρόμους

Χιλιάδες κόσμου παραμένει στο Σύνταγμα - Κλεφτοπόλεμος με τα ΜΑΤ


ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ:




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More