Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεψαν ακόμα και… ελαιόλαδο από εκκλησία στην Καρδίτσα!

Δύο διαρρήκτες με πλούσιο παρελθόν είχαν βάλει στο στόχαστρό τους ναούς και μοναστήρια στην περιοχή της Καρδίτσας. Οι αστυνομικοί τους έβαλαν στο χέρι την στιγμή που ετοιμάζονταν να εισβάλλουν σε μια μονή, αφού πρώτα είχαν αρπάξει… ελαιόλαδο, καύσιμα και το παγκάρι μιας εκκλησίας!

Ο 46χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης για κλοπές και έπρεπε να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της Λάρισας όπου κατοικεί, όπως και ο 33χρονος που έχει απασχολήσει για σωρεία διαρρήξεων. Όμως, δεν το έκαναν και συνέχιζαν τις «δουλειές» τους. Κάτοικοι του Ανθηρού Καρδίτσας τους είδαν να βγαίνουν από την εκκλησία της αγίας Μαρίνας και να φορτώνουν στο αυτοκίνητο του ενός δύο τενεκέδες ελαιόλαδο που είχαν κλέψει από το ναό αφού πρώτα διέρρηξαν το παγκάρι και ένα δοχείο με βενζίνη που έκλεψαν από μία ηλεκτρογεννήτρια στην αποθήκη της εκκλησίας!

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν στην αυλή της κοντινής μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου είχαν πάει για να κάνουν άλλη μια διάρρηξη! Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα κλοπιμαία και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων που κατασχέθηκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More