Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Champions League: Μαρσέιγ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μαρσέιγ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρονται απόψε στο «Βελντρόμ», στο πρώτο παιχνίδι της φάση των «16» του Champions League. Σε μία πρώτη ανάγνωση το ζευγάρι έχει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αουτσάιντερ τη Μαρσέιγ.

Για το σημερινό παιχνίδι οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν υπολογίζουν τον τραυματία Ζινιάκ, ενώ εκτός αναμένεται να μείνει και ο Βαλμπουενά. Αντίθετα, Ρεμί και Μπραντάο θα τεθούν στη διάθεση του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Από την άλλη, ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα παρατάξει τους «κόκκινους διάβολους», χωρίς τον Άντερσον που θα μείνει δύο μήνες εκτός δράσης και τους επίσης τραυματίες Φέρντιναντ, Γκιγκς, Έβανς, Όουεν, Χάργκριβς, Βαλένσια και Παρκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μαρσέιγ κοντραρίστηκαν τη σεζόν 1999/2000 στη φάση των ομίλων, όπου οι Άγγλοι κέρδισαν 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και έχασαν1-0 στο «Βελοντρόμ». Η Μαρσέιγ ως γηπεδούχος απέναντι σε αγγλικές ομάδες έχει 7 νίκες και 2 ήττες σε 9 αγώνες, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» επί γαλλικού εδάφους έχουν 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Στο όριο από πλευράς Μαρσέιγ είναι ο Αγιέου, ενώ κανένας παίκτης της Μαν. Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται σε αντίστοιχο κίνδυνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More