Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Champions League: Ίντερ και Μπάγερν ξανά…

Μόλις εννέα μήνες μετά τον τελικό του Champions League Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου κοντράρονται ξανά. Αυτή τη φορά οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν νωρίς στη διοργάνωση με τις δύο ομάδες να ζητούν την πρόκριση για τους «8» του θεσμού.

Το πρώτο ραντεβού για το ζευγάρι είναι σήμερα στις 21:45 στο Μιλάνο και τόσο η Ίντερ, όσο και η Μπάγερν αναμένεται να κάνουν τα πάντα για την πρόκριση, αφού στα εγχώρια πρωταθλήματά τους έχουν χάσει σημαντικό έδαφος και δύσκολα θα φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Στην Ιταλία η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση 5 βαθμούς πίσω από την πρώτη Μίλαν, ενώ στη Γερμανία η Μπάγερν απέχει 13 ολόκληρους βαθμούς από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Για τον Λεονάρντο, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ίντερ, ετοιμοπόλεμοι θα είναι οι Λούσιο και Σνάιντερ, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Μιλίτο και Σάμουελ, όπως και ο νεοαποκτηθείς Τζιαμπάολο Πατσίνι που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το Σάββατο για τη Σέριε Α οι «νερατζούρι» έφτασαν στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Κάλιαρι.

Από την άλλη, η Μπάγερν προέρχεται από νίκη 3-1 επί της Μάιντς. Εκτός μάχης είναι μόνο ο Ίβιτσα Όλιτς, ενώ στη διάθεση του Φαν Γκάαλ είναι οι τραυματίες Μάριο Γκόμεζ και Τόμας Κραφτ.

Εκτός από τον περσινό τελικό όπου η Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο κέρδισε 2-0 με τα γκολ του Μιλίτο, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν. Τη σεζόν 1988/89 η Ίντερ είχε κερδίσει 2-0 στο Μόναχο, στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, όμως στον επαναληπτικό οι Βαυαροί πήραν τη νίκη με 3-1 και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Τη σεζόν 2006/07 στους ομίλους του Champions League η Μπάγερν πέρασε 2-0 από το Μιλάνο, ενώ οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1. Να σημειωθεί ότι η Ίντερ μετρά 10 νίκες και 4 ήττες σε 15 παιχνίδια ως γηπεδούχος απέναντι σε γερμανικές ομάδες, ενώ η Μπάγερν επί ιταλικού εδάφους έχει 9 ήττες, 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Συνολικά από τις δύο ομάδες πέντε παίκτες βρίσκονται στο όριο των καρτών. Από την Ίντερ είναι οι Λούσιο και Κίβου και από τη Μπάγερν οι Κρόος, Γκόμεζ και Πράνιτς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More