Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Στους 108 πλέον οι νεκροί από τη γρίπη

Ολοένα και μακραίνει ο «μαύρος» κατάλογος των θυμάτων της γρίπης Α(Η1Ν1) στη χώρα μας. Πλέον, η θλιβερή λίστα της εποχικής γρίπης αριθμεί 108 νεκρούς, ενώ στους τελευταίους οκτώ ασθενείς που έχασαν τη μάχη με τη γρίπη και τις επιπλοκές της περιλαμβάνεται και ένας ανήλικος!

Πρόκειται για ένα παιδί 2,5 χρόνων, το οποίο κατέληξε στην Εντατική παιδιατρικού νοσοκομείου, έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία. Σημειωτέον, ότι είναι η τρίτη απώλεια ανηλίκου λόγω γρίπης που καταγράφεται κατά τη φετινή περίοδο της νόσου. Το πρώτο θύμα ήταν ένα 14χρονο παιδί, το οποίο ήταν απολύτως υγιές και δεν είχε κανέναν επιβαρυντικό παράγοντα για την εξέλιξη της νόσου. Το δεύτερο θύμα ήταν ένα οκτάχρονο παιδί, που έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2,5 ετών παιδί αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, που το καθιστούσε εξαιρετικά ευάλωτο στη μόλυνσή του από τον ιό Α(Η1Ν1).

Ειδικότερα, άλλοι οκτώ άνθρωποι προστέθηκαν το τελευταίο 24ωρο στους νεκρούς της γρίπης, ενώ εννέα εισήχθησαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όλης της χώρας. Συνολικά, πλέον έχουν νοσηλευτεί 304 ασθενείς σε ΜΕΘ, με τους 115 -οι οκτώ εξ αυτών, μάλιστα, είναι κάτω των 15 ετών- να είναι διασωληνωμένοι ή με αναπνευστήρα από το πρωί της Τρίτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More