Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Καθηγητής στην Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής.... αυτοπυροβολήθηκε!!!

Ήταν μια κανονική μέρα ρουτίνας στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, όπου τα πάντα εξελισσόταν κανονικά. Μέχρι που στο μάθημα οπλοτεχνικής σκοποβολής ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, το όπλο του καθηγητή εκπυρσοκρότησε και επικράτησε αναστάτωση.

Ο έμπειρος καθηγητής δίδασκε στους «μαθητές» - δοκίμους αστυφύλακες μέχρι που για άγνωστο λόγο εκπυρσοκρότησε το όπλο του μέσα στην τσέπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Αμέσως επικράτησε πανικός και φυσικά το μάθημα διακόπηκε.

Η διμοιρία των δοκίμων ανδρών και γυναικών που παρακολουθούσε το μάθημα έσπευσε προς βοήθεια του καθηγητή, ενώ ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο που τον μετέφερε αιμόφυρτο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Χρόνος», είχε άγιο ο καθηγητής που φέρει τον βαθμό του υπαστυνόμου β΄, αφού το τραύμα ήταν διαμπερές στην γάμπα του. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι καμία επίσημη δήλωση για το συμβάν δεν έκανε η Σχολή, ενώ κλειστά ήταν και τα κινητά τηλέφωνα του διοικητή - διευθυντή της, ώστε να υπάρξει κάποια επιπλέον πληροφόρηση...

Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More