Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

48 επίσημα, 95 κατ’ άλλους οι νεκροί στην Αίγυπτο!

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών στην Αίγυπτο, καθώς το υπουργείο Υγείας της χώρας κάνει λόγο για 48 θύματα, ενώ σύμφωνα με το Ρόιτερς που επικαλείται ιατρικές πηγές, νοσοκομεία και αυτόπτες μάρτυρες, οι νεκροί φτάνουν τους 74.

Από τη μεριά του το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Τζαζίρα μεταδίδει ότι τουλάχιστον 95 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με απολογισμό των ανταποκριτών του.

Ο απολογισμός των τραυματιών από την Τρίτη ανέρχεται σε 2.500, από τους οποίους 1.000 είναι αστυνομικοί, είχαν δηλώσει νωρίτερα ιατρικές πηγές και πηγές των υπηρεσιών ασφάλειας της Αιγύπτου.

Το Ρόιτερς διευκρινίζει ότι ο πραγματικός αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους των μεγάλων πόλεων της Αιγύπτου.

O πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν βαν Ρομπέι έκανε έκκληση σήμερα να "σταματήσει η βία ώστε να δοθεί τέλος στο αιματοκύλισμα" στην Αίγυπτο.

"Κάνω έκκληση να σταματήσει η βία ώστε να δοθεί τέλος στο αιματοκύλισμα, ζητώ την απελευθέρωση όλων των συληφθέντων ή όσων έχουν τεθεί υπό κατ' οίκον περιορισμό για πολιτικούς λόγους, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών προσωπικοτήτων και τη δρομολόγηση της απαραίτητης διαδικασιας της μεταρρύθμισης", αναφέρει ο βαν Ρομπέι σε ανακοίνωσή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More