Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθησαν "αθεόφοβοι" ληστές στο Αγρίνιο

Τρεις αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής και ηλικίας 22, 25 και 29 ετών συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, καθώς διέπρατταν διαρρήξεις – κλοπές σε Ιερούς Ναούς, καταστήματα, κατοικίες, αυτοκίνητα, για την παράδοση των οποίων απαιτούσαν εκβιαστικά χρήματα από τους ιδιοκτήτες. Οι δράστες αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ενώ αφαίρεσαν τιμαλφή, τσιγάρα και κινητά τηλέφωνα αξίας 20.000 ευρώ περίπου.

Σε τυχαία περιπολία εντοπίσθηκε σταθμευμένο σε κεντρική οδό της πόλης Αγρινίου, κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ένας από τους συλληφθέντες ,πήγε στο σημείο να το παραλάβει και αμέσως συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που επακολούθησε ,προέκυψε ότι οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους οι οποίοι αναζητούνται, προέβαιναν κατά καιρούς και με διαφορετική σύνθεση σε διαρρήξεις Ιερών Ναών, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατοικιών και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, τσιγάρα, κινητά τηλέφωνα και κλειδιά εκκίνησης Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More