Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Και δεύτερη ανήλικη στα πάρτι του Μπερλουσκόνι;

Μια δεύτερη ανήλικη συμμετείχε στα πάρτι που γίνονταν στις κατοικίες του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι κοντά στο Μιλάνο και τη Σαρδηνία, σύμφωνα με έγγραφα που εστάλησαν από την Εισαγγελία στο Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο της έρευνας για το σεξουαλικό σκάνδαλο «Ρούμπιγκεϊτ», όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Η Ίρις Μπερνάρντι, η οποία χαρακτηρίζεται από τους ερευνητές "γνωστή ιερόδουλη" και έχει γεννηθεί το Δεκέμβριο του 1991, ήταν ανήλικη, όταν μετέβη σε τουλάχιστον δύο κατοικίες του Καβαλιέρε, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2009, σύμφωνα με τα έγγραφα που επικαλείται το πρακτορείο και τα οποία βασίζονται στο γεωγραφικό εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου της κοπέλας.

Σε βάρος του Μπερλουσκόνι διεξάγεται από τα τέλη Δεκεμβρίου έρευνα για το σκάνδαλο «Ρούμπιγκεϊτ», στο πλαίσιο του οποίου ο πρωθυπουργός φέρεται ότι πλήρωσε για να κάνει σεξ με τη «Ρούμπι», το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Καρίμα Ελ-Μαχρούγκ και πρόκειται για μια Μαροκινή, που ήταν τότε ανήλικη.

Εκτός από την κατηγορία για σεξουαλικές σχέσεις έναντι χρημάτων με ανήλικη, ο Μπερλουσκόνι είναι επίσης ύποπτος για κατάχρηση του αξιώματός του, επειδή επενέβη για να αφεθεί ελεύθερη η «Ρούμπι», όταν συνεληφθη για κλοπή το Μάιο του 2010, στο Μιλάνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More