Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Έγινε παππούς στα 29 του χρόνια!

Είναι μόλις 29 ετών, ζει στην Βρετανία και πολύ σύντομα πρόκειται να γίνει... παππούς!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εφημερίδα Daily Mail η 14χρονη κόρη του έμεινε έγκυος από τον έφηβο φίλο της και θα γεννήσει σε περίπου έξι μήνες.

Ο νεαρός μέλλων παπούς, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα προκειμένου να διαφυλαχτεί η ανωνυμία της ανήλικης κόρης του, δήλωσε στην εφημερίδα ότι έγινε πυρ και μανία όταν πληροφορήθηκε ότι η 14χρονη διανύει την 11η εβδομάδα της κύησης.

"Είναι σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται. Μου αρέσει η ιδέα να γίνω ο νεότερος παππούς της Βρετανίας αλλά ταυτόχρονα εξοργίστηκα που έμεινε έγκυος. Πάντως όλοι θα της σταθούμε και θα καλωσορίσουμε το καινούριο μέλος της οικογένειας", είπε.

Ο ίδιος άλλωστε ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει ένας έφηβος ένα παιδί αφού έγινε πατέρας το 1996, όταν ήταν και αυτός 14 ετών. Η μητέρα του, που 47 ετών, έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι θα γίνει προγιαγιά.

"Εκείνη ήταν 18 ετών όταν με γέννησε. Σοκαρίστηκε όταν της είπα τα νέα αλλά τώρα είναι χαρούμενη", πρόσθεσε.

Το ακόμη πιο παράξενο στην ιστορία του 29χρονου είναι ότι τόσο η γιαγιά του όσο και η προγιαγιά του είναι ακόμη εν ζωή. Με τη γέννηση του εγγονού του έξι γενιές της ίδιας οικογένειας θα ζουν κάτω από την ίδια στέγη...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More