Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Επιμήκυνση στα 30 έτη εξετάζει η ΕΕ

Το ενδεχόμενο της επιμήκυνσης, στα 30 έτη, του χρόνου αποπληρωμής των δανείων προς την Ελλάδα και την Ιρλανδία εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με δύο πηγές χωρών-μελών της Ευρωζώνης τις οποίες επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, η ΕΕ σκέφτεται να προχωρήσει στην κίνηση αυτή για να θέσει τέλος στο θόρυβο σχετικά με την κρίση χρέους στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Άξελ Βέμπερ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και επικεφαλής της Μπούντεσμπανκ, έχει προτείνει να παραταθεί η διάρκεια των δανείων από τα τρία έτη (για την Ελλάδα) και τα επτά (για την Ιρλανδία) στο πλαίσιο ενός συνεκτικού πακέτου για να ξεπεραστεί η κρίση.

Η ιδέα εξετάστηκε στις εντατικές συνομιλίες ανάμεσα σε υπουργούς χωρών της Ευρωζώνης, κεντρικούς τραπεζίτες και αξιωματούχους στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More