Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στη Μεσαρά...

Συναγερμό στις Διωκτικές Αρχές προκαλεί το δεύτερο περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου στην περιοχή της Μεσαράς για το οποίο υπήρξε χθες επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία, μετά από ενέργειες όμως της ΕΛΑΣ.

Το συμβάν έγινε στις 20 του Ιανουαρίου, πριν από μία δηλαδή εβδομάδα στην κωμόπολη των Μοιρών. Η μητέρα του παιδιού που είναι από την Αλβανία ανέφερε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι αποφάσισε να το καταγγείλει, έστω και με καθυστέρηση, μετά τη δημοσιοποίηση από τα μέσα ενημέρωσης του πρώτου ανάλογου περιστατικού με πρωταγωνιστή 11χρονο αγόρι από χωριό της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα γράφει στην "Πατρίδα" ο Θάνος Περβολαράκης, η μητέρα και το τετράχρονο παιδί της περπατούσαν στις Μοίρες μέρα μεσημέρι . Κάποια στιγμή χωρίς και οι ίδιοι να το καταλάβουν τους πλησίασε ένα όχημα τύπου τζιπ, χωρίς πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας.

Όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ο συνεπιβάτης άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί, το οποίο πρόλαβε και γαντζώθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του για να προστατευτεί.

Σε αντίθεση με την καταγγελία που έκανε ο πατέρας του 11χρονου αγοριού που λίγο έλειψε να πέσει θύμα απαγωγής, στο περιστατικό με το τετράχρονο αγόρι δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αναζητήσεις με βάση τα χαρακτηριστικά του οχήματος, καθώς η καταγγελία έγινε αρκετά 24ωρα μετά.

Κάτοικοι των Μοιρών με τους οποίους επικοινωνήσαμε μας είπαν ότι γνωρίζουν το περιστατικό. «Σε κάθε περίπτωση εμείς οφείλουμε να διερευνήσουμε την υπόθεση προς κάθε κατεύθυνση. Μας προβληματίζει το γεγονός αυτό, αφού φαίνεται ότι κάτι συνέβη» δήλωσε αστυνομική πηγή.

Μετά το τελευταίο περιστατικό έχουν δοθεί εντολές στους αστυνομικούς του Α.Τ, του ΤΑΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ να είναι πολύ προσεκτικοί και να πραγματοποιούν ελέγχους εάν υποπέσει κάτι το περίεργο στην αντίληψή τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες τοπικός παράγοντας της Μεσαράς επισκέφθηκε το Α.Τ Μοιρών όπου και ενημέρωσε τους αστυνομικούς για την απόπειρα αρπαγής του 11χρονου γιου του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More