Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Εξώδικο κατά της ΔΕΗ για καλώδιο 20.000 Volt

Αποφασισμένοι να εντείνουν τον αγώνα τους κατά της ΔΕΗ, δηλώνουν κάτοικοι των Άνω Αρχανών στο Ηράκλειο, αφού –σύμφωνα με τις καταγγελίες τους- κινδυνεύουν καθημερινά λόγω της γραμμής ηλεκτροδότησης 20.000 βολτ, που αιωρείται πάνω από τα σπίτια τους.

Ομάδα 23 κατοίκων έχουν ήδη καταθέσει εξώδικο κατά της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, ενώ το κοινοποίησαν και στον Εισαγγελέα Ηρακλείου από τον οποίο ζητούν να παρέμβει άμεσα.

Όπως υποστηρίζουν, η γραμμή είναι επικίνδυνη λόγω των στατικών φορτίων που συγκεντρώνει και λειτουργεί ως «αλεξικέραυνο», απειλώντας τα σπίτια πάνω από τα οποία περνάει, ενώ καταγγέλλουν ότι έχουν υποστεί πολλές ζημιές στις οικιακές τους συσκευές.

Η γραμμή χρησιμοποιείται από τη ΔΕΗ για την ηλεκτροδότηση μέρος του χωριού αλλά και του Γιούχτα. Επειδή η περιοχή είναι προστατευόμενη λόγω του προγράμματος «Natura» αλλά και αρχαιολογική ζώνη, η ΔΕΗ δεν μπορούσε να κάνει εγκατάσταση με στύλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More