Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Απεργίες και στάσεις εργασίας από γιατρούς

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις από τις αρχές Φεβρουαρίου προχωρούν οι γιατροί, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας "Διαρθρωτικές αλλαγές στο Σύστημα Υγείας και άλλες διατάξεις" που έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς, της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΑΠ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ), βγήκε η απόφαση να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα, η ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ προχωρεί σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες πανελλαδικά από την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν κηρύξει για την ερχόμενη Τρίτη (1η Φεβρουαρίου) 4ωρη στάση εργασίας (9π.μ.-13:00), προκειμένου να συμμετάσχουν στην πανιατρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα στις 10 το πρωί, έξω από το υπουργείο Υγείας.

Οι φορείς των γιατρών το Σάββατο 29 Ιανουαρίου έχουν προγραμματίσει πανιατρική συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο "President", προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη τους για την παραπέρα πορεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More