Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Παιδιά μεταξύ των νεκρών στην Αίγυπτο

Δεκάδες άνθρωποι έπεσαν νεκροί όπως αποδεικνύεται σήμερα Σάββατο κατά τη χθεσινή “Ημέρα Οργής” κατά του επί 30 χρόνια προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ στο Κάϊρο, στο Σουέζ και σε άλλες πόλεις της χώρας. Μετά την προσευχή της Παρασκευής και παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να αντιμετωπίσουν την σιδερένια καταστολή από το στρατό και τις δυνάμεις ασφαλείας. Ο Μουμπάρακ έδωσε εντολή να κατέβουν τανκς στους δρόμους. Βίντεο έδειχναν στρατιώτες μέσα από τα άρματα μάχης να πυροβολούν κατά του συγκεντρωμένου πλήθους.

Τριάντα πτώματα μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του Καΐρου σύμφωνα με το Aljazeera. Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται και δύο παιδιά τεσσάρων και επτά χρόνων. Μόνο στο νεκροτομείο της Αλεξάνδρειας βρίσκονται 23 πτώματα.

Πάνω από 1.000 είναι οι τραυματίες, οι περισσότεροι από αυτούς φέρουν τραύματα από σφαίρες, ενώ οι ΗΠΑ και ευρωπαϊκές χώρες έχουν απευθύνει ταξιδιωτικές οδηγίες στους υπηκόους τους. Σε διάγγελμα του ο Μουμπάρακ αρνήθηκε να παραιτηθεί και διέλυσε την κυβέρνηση. Τώρα υπόσχεται μεταρρυθμίσεις και πρόοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More