Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ 0-2 - Βίντεο με τα γκολ

Η «Ένωση» μπήκε από την πρώτη στιγμή δυνατά στα Πηγάδια και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση με την Ξάνθη. Μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα στο 3ο λεπτό ο Ντατόμο σέντραρε από δεξιά, ο Βάλλας δεν κατάφερε να διώξει και η μπάλα έφτασε στον Λεονάρντο, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε νωρίς στον αγώνα το 0-1! Η ΑΕΚ έδειξε να παίρνει θάρρος μετά το γρήγορο γκολ και στο 13΄ είχε ένα μακρινό σουτ με τον σκόρερ Λεονάρντο που πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μπροστά από την εστία του Αραμπατζή στο 18΄, όταν ο Μαρσελίνιο σούταρε από πλάγια δεξιά, αλλά ο πορτιέρο της ΑΕΚ έπεσε κι έδιωξε σε κόρνερ. Η Ξάνθη πριν προλάβει να ισορροπήσει το παιχνίδι, δέχτηκε και δεύτερη μαχαιριά. Στο 26΄ ο Λεονάρντο εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Λυμπερόπουλος έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, νίκησε τον Γκσμπούρνινγκ και έγραψε το 0-2 για την «Ένωση». Τα δυο γκολ διαφορά έδωσαν αέρα στην ΑΕΚ, η οποία είχε και μια καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Ντατόμο στο 38΄. Στο 43΄ οι γηπεδούχοι είχαν τρία συνεχόμενα κόρνερ, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω, από το να αποσυρθούν στα αποδυτήρια με δύο γκολ εις βάρος τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη μπήκε με διάθεση να μειώσει, αλλά προσέκρουσε πάνω στον Αραμπατζή, την μυαλωμένη άμυνα της ΑΕΚ και την δικής αστοχία. Στο 56΄οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Πόι που πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 61΄ η Ξάνθη απείλησε ξανά με σουτ των Καζάκη και Πόι, που δεν βρήκαν όμως στόχο. Η ΑΕΚ απάντησε στο 65΄, όταν ο Καφές πάσαρε στον Λεονάρντο, το δυνατό σουτ, όμως, του Βραζιλιάνου από κοντά έδιωξε με γροθιές ο Γκσμπούρνινγκ.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 69΄είχαν ένα μακρινό άστοχο σουτ με τον Κατόνγκο. Στο 77΄ η ΑΕΚ λίγο έλειψε να τριπλασιάσει τα γκολ, όταν ο Έντερ βγήκε στην αντεπίθεση και λίγο πριν τεθεί τετ-α-τετ με τον Γκσμπούρνινγκ και πλασάρει, ο Στιούαρτ έδιωξε σε κόρνερ. Στο 81΄ και στο 84΄ οι γηπεδούχοι σπατάλησαν τις τελευταίες ευκαιρίες τους στο ματς, όταν του σουτ του Βασιλακάκη εξ επαφής αρχικά, πρόλαβε και κόντραρε σε κόρνερ ο Γιάχιτς και στην συνέχεια το απευθείας χτύπημα του φάουλ του Μαρσελίνιο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αραμπατζή.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε την «Ένωση» νικήτρια στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη με 0-2 και να πιάνει τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση με 33 πόντους, ενώ η Ξάνθη έμεινε στους 24 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More