Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Καυκάσιος ο καμικάζι του αεροδρομίου της Μόσχας


Ένας καμικάζι από το Βόρειο Καύκασο είναι ο δράστης της επίθεσης αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο της Μόσχας Ντομοντέντοβο, που προκάλεσε το θάνατο 35 ανθρώπων, όπως δήλωσε σήμερα η ρωσική επιτροπή που έχει αναλάβει την έρευνα για το συμβάν.

"Πρόκεται για έναν άνδρα 20 ετών που κατάγεται από μία από τις δημοκρατίες του Βόρειου Καυκάσου", ανέφερε η επιτροπή.

Οι ερευνητές δεν θέλησαν να αποκαλύψουν το όνομα του δράστη ώστε να μπορέσουν να "ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τους εγκεφάλους και τους συνενόχους αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας", πρόσθεσε.

Όπως επεσήμαναν οι ερευνητές, η επίθεση αυτοκτονίας στο Ντομοντέντοβο είχε στόχο "πρώτα απ' όλα να σκοτώσει ξένους υπηκόους".

"Δεν είναι τυχαίο που αυτή η τρομοκρατική ενέργεια έγινε στην αίθουσα διεθνών αφίξεων. Σύμφωνα με τους ερευνητές η τρομοκρατική επίθεση είχε στόχο πρώτα απ' όλα να σκοτώσει ξένους υπηκόους", όπως αναφέρει ο Βλαντίμιρ Μαρκίν εκπρόσωπος Τύπου της Επιτροπής Ερευνας της Ρωσίας σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τον κατάλογο των θυμάτων που δημοσιεύθηκε από το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, τουλάχιστον 8 ξένοι υπήκοοι σκοτώθηκαν στην επίθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More