Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Λάρισσα - Πανσεραϊκός 2-1

Η Λάρισα επικράτησε με 2-1 του Πανσερραϊκού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και παραμένει ακόμα «ζωντανή» στην υπόθεση παραμονή. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μετίν, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ για τους «βυσσινί», ενώ για τους Σερραίους μείωσε ο Λεοζίνιο.

Η ομάδα του Κάμπου προερχόταν από την ήττα από την Κέρκυρα, που την είχε καθηλώσει στον πάτο της βαθμολογίας. Οι «βυσσινί» ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό για να μπορούν να ελπίζουν στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Η Λάρισα έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της, καθώς στο πέμπτο λεπτό του αγώνα παραλίγο να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Ο Μετίν εκτέλεσε το κόρνερ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στη συμβολή των δοκαριών. Ωστόσο στη συνέχεια τα λεπτά κυλούσαν βασανιστικά αργά, αφού ο ρυθμός και των δύο ομάδων δεν έδειχνε ότι πραγματικά παλεύουν για τους τρεις βαθμούς. Αυτό φάνηκε να μην ευχαριστεί τον κόσμο που γέμισε το AEL FC ARENA.

Οι ευκαιρίες και των δύο ομάδων ήταν λίγες και το μόνο που περίμεναν όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι ήταν μήπως άλλαζε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μετίν όμως αποφάσισε αλλιώς. Μετά από εξαιρετική πάσα του Ρομέου, ο Μπλάζεκ βγήκε στα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πέρασε στον Τούρκο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Πραγματικά η εικόνα στην επανάληψη άλλαξε, δικαιώνοντας και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες. Πάλι με πρωταγωνιστή τον Μετίν, η Λάρισα πήρε προβάδισμα δύο γκολ στο 53’ σε μία φάση παρόμοια με εκείνη του πρώτου γκολ. Ο Κουζέν επιχείρησε την σέντρα και ο Μετίν με πλασέ έκανε το 2-0. Οι «βυσσινί» είχαν αρκετές ευκαιρίες για να τριπλασιάσουν τα τέρματά τους, ενώ από την άλλη ο Πανσερραϊκός είχε μία μοναδική φάση στο 67’ με το σουτ του Μπέλιτς να περνάει άουτ.

Οι Σερραίοι δεν το έβαλαν κάτω και έψαξαν την ισοφάριση και τα κατάφεραν με τον Λεοζίνιο στο 78’. Ο Βραζιλιάνος είχε περάσει μόλις πριν δέκα λεπτά στο γήπεδο και ήταν αυτός που προσπάθησε να βάλει και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε την Λάρισα να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να ελπίζει για την παραμονή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More