Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο φάκελος υγείας του έλεγε ότι έχει πεθάνει από το 2005!!!!

Για το φάκελο υγείας πήγε, το φάκελο που διαβεβαίωνε ότι έχει πεθάνει της έδωσαν!

Άφωνη έμεινε η κόρη ενός ηλικιωμένου όταν προχθές πήγε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για να πάρει το φάκελο υγείας του πατέρα της που είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν εκεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εμπρός» της Λέσβου, η κόρη του 82χρονου διαπίστωσε ότι όχι απλά «είχαν πεθάνει» τον πατέρα της αλλά και ότι αυτό είχε συμβεί από το 2005! Προφανώς είχε συνομιλήσει νωρίτερα με το… φάντασμα του!

Μάλλιασε η γλώσσα της γυναίκας να λέει ξανά και ξανά ότι είναι ζωντανός ο 82χρονος, αλλά οι υπάλληλοι εκεί, να τη διαβεβαιώνουν ότι έχει πεθάνει!

Ο 82χρονος, με καταγωγή από χωριό της δυτικής Λέσβου, είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης το 2005. Για κάθε ασθενή που νοσηλεύεται, το Νοσοκομείο διατηρεί πλήρη φάκελο με στοιχεία της υγείας του. Τότε είχε πάρει εξιτήριο στο οποίο μυστηριωδώς είχε μπει η υπογραφή «λόγω θανάτου». Το παράδοξο είναι ότι από τότε είχε νοσηλευτεί άλλες δύο φορές στο ίδιο νοσοκομείο αλλά συνέχιζαν να τον θεωρούν νεκρό!

Αμέσως ενημερώθηκε η διοίκηση και ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση από την Ιατρική Υπηρεσία. Όπως διαπιστώθηκε, ο γιατρός που είχε υπογράψει το εξιτήριο θανάτου δεν ήταν πλέον στο Νοσοκομείο για να δώσει μια εξήγηση για αυτό που είχε συμβεί.

Η εξήγηση που δίνεται προς το παρόν από το Νοσοκομείο; Επρόκειτο για δυο ασθενείς με το ίδιο όνομα και επώνυμο, που έτυχε να είχαν νοσηλευτεί την ίδια χρονική στιγμή στο Νοσοκομείο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More