Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Στη Σάλκε ο Χαριστέας!

Συμπαίκτης των Ραούλ και Χούντελαρ θα πρέπει να θεωρείται ο Άγγελος Χαριστέας, οποίος συμφώνησε με την Σάλκε και υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Φέλιξ Μάγκατ με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού “Kicker”. “Η ήττα από τη Χόφενχαϊμ μας έδειξε πως χρειαζόμαστε έναν ικανό στο ψηλό παιχνίδι στράικερ”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, ο οποίος επέλεξε τον 31χρονο Έλληνα για να συμπληρώσει τη γραμμή κρούσης.

Πλέον στη Σάλκε ο Χαριστέας θα διεκδικεί τη θέση του στην ενδεκάδα απέναντι στους Ραούλ και Χούντελααρ, ενώ δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει δυσκολίες προσαρμογής καθώς τον περιμένουν ήδη εκεί οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Βασίλης Πλιάτσικας.

Ο Χαριστέας άρχισε την εφετινή σεζόν στη νεοφώτιστη στο Σαμπιονά Αρλ αλλά έλυσε το συμβόλαιο του λόγω των κακών σχέσεων που ανέπτυξε με τον προπονητή Φαρούκ Χαντζιμπέγκιτς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More