Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

Αυτή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και την Κέρκυρα είναι η τέταρτη ανάμεσα στις δύο ομάδες καθώς εκτός από το ματς του πρώτου γύρου στο νησί των Φαιάκων, οι δύο ομάδες έπαιξαν και δύο φορές για το Κύπελλο με τους νησιώτες να περνάνε στην επόμενη φάση.

Οι δύο ομάδες είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και «καίγονταν» για την νίκη. Ειδικά ο Ηρακλής όπου και προερχόταν από δύο σερί ήττες ήθελε επειγόντως το «τρίποντο» και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου μπήκαν πιο αγχωμένοι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά και δημιουργώντας πιο σημαντικές φάσεις μπροστά στην εστία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ο Ηρακλής απείλησε μόνο από μία στημένη φάση και συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λίμα, ο Σολτάνι «έπιασε» το σουτ και η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Καλύτερο το θέαμα που παρακολουθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν περισσότερες αλλά και πιο κλασσικές φάσεις στον αγώνα χωρίς όμως να καταφέρουν αν σημειώσουν κάποιο γκολ. Στο 54΄η Κέρκυρα έχασε την πρώτη τεράστια ευκαιρία της στον αγώνα. Ο Επστάιν σέντραρε, ο Τσίγκας πήρε την κεφαλιά και ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε λίγο πριν περάσει η μπάλα την γραμμή. Ο Ηρακλής απάντησε με δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 67΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίμα, ο Κυριαζής βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και αυτή καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Κωνσταντόπουλου. Ενώ στο 75΄ο Μάρα βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ που εξαπέλυσε πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας της Κέρκυρας.

Τελικά η αναμέτρηση έληξε χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς κάτι που δεν ικανοποίησε καθόλου τους οπαδούς των γηπεδούχων όπου και αποδοκίμασαν με συνθήματα τους παίκτες της ομάδας τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More