Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Το παιδί στους γείτονες... για να συναντά τον εραστή

Όλα τα είχαμε ξανακούσει, αλλά το να δίνει η μάνα το παιδί της στο γείτονα μόνο και μόνο για να συναντηθεί με τον εραστή, μάλλον είναι λίγο παρατραβηγμένο...

Κι όμως, όπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος", συμβαίνει στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα και μάλιστα όχι απλώς έχει προκαλέσει τους έντονους σχολιασμούς των ενοίκων της ίδιας πολυκατοικίας, αλλά έχει πυροδοτήσει και τις αντιδράσεις τους.

Πρωταγωνίστρια σε αυτήν την ιστορία είναι μία νεαρή μητέρα, όχι παραπάνω από 35 χρόνων. Είναι διαζευγμένη και πριν από επτά μήνες περίπου νοίκιασε ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία της περιοχής. Όσοι γείτονες τη συνάντησαν και την είδαν μαζί με την τετράχρονη κόρη της, την καλοδέχθηκαν και εξέφρασαν τη διάθεσή τους να τη βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαζόταν.

Πού να φαντάζονταν, όμως, ότι ο λόγος του διαζυγίου της ήταν τελείως διαφορετικός, αφού η συγκεκριμένη... μόνο την παρέα δεν επιζητούσε, εφόσον, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, την είχε ήδη βρει και μάλιστα στην... αγκαλιά ενός λίγο μεγαλύτερού της άνδρα. Ο οποίος, μετά από ένα χρονικό διάστημα δύο ή τριών εβδομάδων περίπου άρχισε να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή του στην πολυκατοικία και να ανεβαίνει στο διαμέρισμά της.

Οι επισκέψεις του, όμως, άρχισαν να πυκνώνουν κι άρχισε να πηγαίνει εκτός από πρωί και βράδια. Ένα από αυτά, η μητέρα χτύπησε την πόρτα ενός γείτονα και του ζήτησε να της κρατήσει για λίγο την κόρη της, με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να πάει κάπου να μιλήσει για δουλειά σε καφετέρια.

Μόνο που το διαμέρισμα του γείτονα ήταν κολλητά με το δικό της και ο ίδιος έμεινε εμβρόντητος όταν από το δικό της σπίτι άκουγε μετά από καμιά ώρα... ερωτικούς θορύβους. Οι οποίοι μάλιστα ήταν τόσο έντονοι που δεν χρειαζόταν καν να καταβάλει προσπάθεια για να τους ακούσει...!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More