Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

«Φούσκωσε» ο Αλφειός - Δείτε video

Τα νερά έχουν καλύψει τα πάντα στην περιοχή των Καλυβακίων, στο τμήμα έως και το φράγμα του Αλφειού, εκεί όπου παλιότερα δέσποζαν καλλιέργειες πορτοκαλιού. Τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα αν ο Αλφειός φουσκώσει και άλλο και η στάθμη ανέβει σε τέτοιο βαθμό που θα γίνει απειλητική για το ανάχωμα.

Οι τοπικοί φορείς στο δήμο Ανδρίτσαινας – Κρέστενας δεν έχουν τέτοιες ενδείξεις, όμως βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν όποια προβλήματα παρουσιαστούν είτε λόγω βροχοπτώσεων στην περιοχή, είτε λόγω εισροής μεγάλων ποσοτήτων νερού στον Αλφειό. Σύμφωνα με πληροφορίες σημαντικά ύψη βροχής έχουν καταγραφεί στην περιοχή που πηγάζει ο Λάδωνας, μικρότερα στην περιοχή της Μεγαλόπολης.

Ο Ερύμανθος από την άλλη μεριά δείχνει και πάλι τη δύναμή του, καθώς περνά ορμητικά μέσα από καλλιεργήσιμες εκτάσεις στο ίδιο σημείο που το ποτάμι «έσπασε» στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη.
Οι κάτοικοι είναι και πάλι ανήσυχοι και φοβούνται πως με νέα επιδείνωση του καιρού ο Ερύμανθος θα χαράξει άλλη πορεία εξόδου προς τον Αλφειό.


iliatora.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More