Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Επεισόδια στην Κερατέα - Αστυνομικός τραυμάτισε διαδηλωτή με όπλο βολής δακρυγόνου

Ένταση και επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά 20:45 έξω από τον υπό κατασκευή Χώρο Υγιεινής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) στην περιοχή του Οβρυοκάστρου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ομάδες κατοίκων από την Κερατέα συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις των Μ.Α.Τ. που βρίσκονται παρατεταγμένες στο σημείο. Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, ένας αστυνομικός τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν κάτοικο, με όπλο βολής δακρυγόνου.

Όπως έγινε γνωστό, ο διαδηλωτής μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των διαδηλωτών, οι οποίοι επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ. Τα Μ.Α.Τ. προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών, ένω έριξαν και βομβίδες κρότου - λάμψης, προκειμένου να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους.

Οι κάτοικοι της Κερατέας διαμαρτύρονται για τη δημιουργία Χ.Υ.Τ.Α. στο Οβρυόκαστρο, εκτιμώντας ότι η κατασκευή του θα οδηγήσει στην περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More