Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Έκρηξη σε πυρηνικό εργοστάσιο στην Ιαπωνία - Δείτε το βίντεο

Εφιάλτης χωρίς τέλος στην Ιαπωνία που ζει από μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ιστορία της. Εικόνες φρίκης κάνουν το γύρο του κόσμου μετά τον σεισμό των 8,9 Ρίχτερ και το τσουνάμι 10 μέτρων που όπως είπαν επιστήμονες έτρεξε με την ταχύτητα αεροπλάνου τζάμπο.

Έκρηξη σημειώθηκε το Σάββατο στο πυρηνικό εργοστάσιο Φουκουσίμα στη ΒΑ Ιαπωνία, από όπου νωρίτερα μεταδόθηκε ότι ραδιενεργό καίσιο εκλυόταν στην ατμόσφαιρα.Το εργοστάσιο είχε παρουσιάσει πρόβλημα καθώς λόγω της αυτόματης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, τέθηκε εκτος λειτουργίας το σύστημα ψύξης. Από την περιοχή - σε ακτίνα 10 χμ. - απομακρύνονται 20.000 κάτοικοι. Τα επίπερα ραδιενέργειας γύρω από το εργοστάσιο είναι 20 φορές πάνω από το κανονικό.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ένα από τα τέσσερα κτήρια των εγκαταστάσεων του πυρηνικού εργοστασίου Φουκουσίμα Νο 1 καταστράφηκε. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κρατικό δίκτυο, η στέγη και οι τοίχοι του κτηρίου του αντιδραστήρα έχουν καταρρεύσει και 4 εργαζομενοι τραυματίσθηκαν.Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ιαπωνίας ΝΗΚ συμβουλεύει τους κατοίκους να κλεισθούν στα σπίτια τους και να ασφαλίσουν τα παράθυρά τους σε περίμετρο «μεγαλύτερης των 10 χλμ από την εκκενωθείσα ζώνη».

Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας ζήτησε από την Ιαπωνία να παρέχει άμεσα πληροφορίες για την κατάσταση.

Ειδικοί και δημοσιογράφοι του δικτύου κάλεσαν επίσης όσους από τους κατοίκους βρίσκονται εκτός οικίας να προστατεύσουν το αναπνευστικό τους σύστημα καλύπτοντάς το με ένα βρεγμένο μαντήλι και να καλυφθούν όσο το δυνατόν καλλίτερα ώστε να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση του δέρματος με τον αέρα.

Δημοσιογράφοι ρώτησαν επιστήμονα σχετικό με τα πυρηνικά γιατί έγινε αυτό και εκείνος εκτίμησε πως ενδέχεται η έκρηξη να έγινε "σκόπιμα".

Σύμφωνα με την ηλεκτρική εταιρεία του Τόκιο (Tepco), η έκρηξη σημειώθηκε μετά από μετασεισμό και η σκεπή και οι τοίχοι του κτηρίου που στέγαζαν τον αντιδραστήρα κατέρρευσαν, μεταδίδει το ΝΗΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνταρακτικές εικόνες από τον σεισμό στην Ιαπωνία
Νέο βίντεο από την έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο!
433 μέχρι τώρα οι νεκροί στην Ιαπωνία - 88.000 οι αγνοούμενοι - Updated 23:41 - Νέο Video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More