Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Εμφύλιος μέσω Διαδικτύου ανάμεσα στους υποστηρικτές των μεταναστών

Εμφύλιος μεταξύ των αλληλέγγυων των απεργών πείνας έχει ξεσπάσει μετά το πέρας της απεργίας και τον συμβιβασμό που έγινε ώστε οι μετανάστες να σταματήσουν την απεργία πείνας.

Μέσω διαδικτύου, κάποιοι από τους υποστηρικτές πανηγυρίζουν την νίκη και κάποιοι άλλοι καταγγέλλουν ξεπούλημα του αγώνα των μεταναστών.

Συγκεκριμένα η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας με ένα ενθουσιώδες κείμενο γράφουν:

«Η απόφαση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει μέρος των αιτημάτων των 300 μεταναστών απεργών πείνας, απέδειξε ότι ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται. Επίσης, έδειξε σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες ότι η κυβέρνηση του Μνημονίου δεν είναι ανίκητη. Το άκαμπτο αγωνιστικό φρόνημα και πλατιά κοινωνική αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν χειροπιαστά αποτελέσματα»

Μετά τη δημοσίευση του κειμένου σε blog ανέβηκε κείμενο που μιλούσε για ξεπούλημα:
«Το ΔΙΚΤΥΟ το οποίο υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε τους αγώνες που έκαναν αυτοί οι άνθρωποι και επί 44 μέρες είχαν μείνει χωρίς φαγητό με μόνο τους αίτημα τη μαζική τους νομιμοποίηση», αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου και προσθέτει πιο κάτω πως: «η σημερινή απόφαση για την παύση της απεργίας πείνας των μεταναστών δεν είναι ούτε δικαίωση, ούτε ελπίδα για όλη την κοινωνία. Είναι το ξεπούλημα μιας ομάδας ανθρώπων, πολλοί εκ των οποίων θα απελαθούν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More