Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ηρθε 'Ελλάδα... να κάνει την τύχη του

Με τόσα που γράφουν και λένε οι συμπατριώτες του για την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς την ως «παράδεισο» της λαμογιάς και της φοροδιαφυγής, πείστηκε ότι εδώ θα έκανε την… τύχη του ένας Γερμανός που δηλώνει ότι ασκεί το επάγγελμα του αργυραμοιβού! Σίγουρα, όμως, θα διαπίστωσε ότι τα όσα μάθαινε για τη χώρα μας δεν και (εντελώς) ακριβή!

Ο Γερμανός είχε εγκατασταθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στο Βόλο που είχε κλείσει για τέσσερις μήνες και είχε εγκαταστήσει ολόκληρο… εργαστήριο χωρίς να ενημερώσει τους υπεύθυνους! Αμέσως μετά, άρχισε να πλημμυρίζει την πόλη με διαφημιστικά φυλλάδια στα οποία ανέφερε ότι αγόραζε ακόμη και… χρυσά δόντια! Πίστευε –και δεν είχε πολύ άδικο- ότι οι «πεινασμένοι» λόγω κρίσης Έλληνες θα συνέρρεαν στο αυτοσχέδιο «μαγαζί» του.

Όταν τον συνέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας Βόλου και τον έστειλαν στον εισαγγελέα επειδή δεν κατείχε την απαιτούμενη από το νόμο άδεια που εκδίδεται από τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές, ο Γερμανός άρχισε να… ωρύεται λέγοντας ότι δεν ήξερε πως χρειαζόταν κάτι τέτοιο! Φαίνεται πως στην έντιμη και αδιάφθορη πατρίδα της κ Μέρκελ, ο καθένας κάνει ό,τι δουλειά γουστάρει, χωρίς να ενημερώνει το κράτος!

Ο Γερμανός παραπέμφθηκε σε δίκη και αφέθηκε ελεύθερος, αλλά δεν… ξεμπέρδεψε με το «διεφθαρμένο» ελληνικό κράτος, καθώς μετά ανέλαβε σειρά το ΣΔΟΕ που διαπίστωσε ότι δεν διέθετε τα απαραίτητα παραστατικά για τις οικονομικές δοσοληψίες του. Με δεδομένο ότι ο ίδιος δήλωσε ως έδρα την Κοζάνη, αλλά πρόσφατα πέρασε από τα Τρίκαλα και την Κατερίνη όπου επίσης μοίρασε διαφημιστικά φυλλάδια, οι «Ράμπο» είναι έτοιμοι να του κόψουν «κοστουμάκι» πολλών χιλιάδων ευρώ για… καραμπινάτη φοροδιαφυγή! Έτσι, ο… εντιμότατος εκπρόσωπος της «πιο οργανωμένης χώρας της Ευρώπης» θα μπορεί να πει στους συμπατριώτες του ότι οι νόμοι τηρούνται ακόμη στην Ελλάδα κι ότι (κάποια, έστω) λαμόγια συλλαμβάνονται!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More