Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αύριο ραντεβού για δενδροφύτευση

H τελευταία δενδροφύτευση της εποχής συμπεριλαμβάνει, Αθήνα (Πεντέλη), Πέλλα, Χίο και Ναύπακτο και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Στην Αθήνα
Η δράση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση της Πεντέλης και την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικών Αλλαγών.
Τόπος, η περιοχή γύρω από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Θα φυτευτούν 15.000 δένδρα.
Το σημείο συνάντησης είναι: μπροστά από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου υπάρχει χώρος στάθμευσης για αυτούς που θα έλθουν με τα αυτοκίνητά τους.
Ώρα συνάντησης: 11.00 το πρωί.

Οι εθελοντές, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αστικό λεωφορείο 446, το οποίο ξεκινάει από το σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μαρούσι και περνά μπροστά από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης καθώς και πούλμαν ιδιωτικής εταιρείας Travel που θα περιμένουν έξω από το metro στην Δουκίσσης Πλακεντίας από τις 10.00 το πρωί, για να τους μεταφέρουν στο χώρο της δενδροφύτευσης.

Στην Πέλλα
Την Κυριακή 13 Μαρτίου ο Σκάι, σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας και το Ράδιο Τοξότης 96.3 FM στα Γιαννιτσά αναδασώνουν στην Πέλλα σε τρεις περιοχές. 45.000 φυτά θα φυτευτούν στις περιοχές: Ελευθεροχώρι, Αραβησό και Κρύα Βρύση.
Σημεία συνάντησης: Το κέντρο κάθε οικισμού
Ώρα συνάντησης: 11.00 το πρωί.

Στη Χίο
Την Κυριακή 13 Μαρτίου δενδροφυτεύουμε στη Χίο. Θα φυτευτούν 1000 νέα φυτά στην περιοχή Τσουμπάρα Καρυών. Οι εθελοντές θα πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο από Καρυές προς Νέο Μοναστήρι. Η δενδροφύτευση αυτή οργανώνεται από τον Σκάι 100.3, το Δασαρχείο Χίου και το Ράδιο Αλήθεια 95.5
Σημείο συνάντησης: Μετά το λατομείο προς την Αγία Παρασκευή.
Ώρα συνάντησης: Στις 11 το πρωί.

Στη Ναύπακτο
Την Κυριακή 13 Μαρτίου δενδροφυτεύουμε στη Ναύπακτο. Θα φυτευτούν 1000 νέα φυτά στην περιοχή Μακύνειας Ναυπάκτου. Η δενδροφύτευση αυτή οργανώνεται από τον Σκάι 100.3, το Δήμο Ναυπάκτου, το Δασαρχείο Ναυπάκτου, τη Διεύθυνση Δασών του νομού Αιτωλοακαρνανίας και το Ραδιόφωνο Lepanto FM 101.4
Σημείο συνάντησης: Έξω από το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου
Ώρα συνάντησης: Στις 11 το πρωί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More