Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ 2-1

Μεγάλη έκπληξη στις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός έπιασε στον ύπνο την Ξάνθη την οποία και νίκησε με 2-1 και πλέον τα “λιοντάρια” μείωσαν τη διαφορά από τον Ατρόμητο στους 8 βαθμούς και έστω και μαθηματικά έχουν (πολύ λίγες) ελπίδες παραμονής. Αν και είναι πολύ αργά... Σωρεία ευκαιριών έχασε η Ξάνθη που κατάφερε να ευστοχήσει μόνο από το σημείο του πέναλτι! Φανταστικός ο Φερναντές!

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα ο Πανσερραϊκός μετά την απομάκρυνση του Κοκότοβιτς. Παίκτες όπως ο Ντιόγκο, ο Μουσικάκης, ο Ανάκογλου, ο Τριανταφύλλου και ο Βοσκόπουλος ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα. Έτσι, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί λίγο η ομοιογένεια των γηπεδούχων που έτσι κι αλλιώς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με κακή ψυχολογία.

Η Ξάνθη προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και από τα πρώτα κιόλας λεπτά μετέφερε την πίεση στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο, για μισή περίπου ώρα, οι “ακρίτες” δεν δημιούργησαν ούτε μία τελική ενέργεια παρά την υπεροχή τους, με εξαίρεση ένα δοκάρι σε “νεκρό χρόνο”.

Το παιχνίδι ήταν εντελώς αδιάφορο ποιοτικά, αλλά όλα άλλαξαν όταν ο Παπάζογλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ από στημένη φάση (κόρνερ του Ντιόγκο). Η Ξάνθη προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα αλλά και λίγο ανορθόδοξα, καθώς εκτός από την πολύ μεγάλη ευκαιρία του Σουάνη δύο λεπτά αργότερα, αλλά και αυτή του Μπόατενγκ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, δόθηκε αρκετός χώρος στους γηπεδούχους για να βγάλουν αντεπιθέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά ο Σουάνης δύο φορές απώλεσε πολύ μεγάλες ευκαιρίες, από αυτές που συνηθίζουμε να αποκαλούμε “σίγουρα γκολ”. Και πάνω που είχε αρχίσει να εκνευρίζεται ο Παπαδόπουλος είδε τον Νταλέ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του Πανσερραϊκού. Ο Έλληνας τεχνικός προσπάθησε να βοηθήσει από τον πάγκο την ομάδα του αλλά δεν έβλεπε αντίδραση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς αμέσως μετά έγινε “γκραν γκινιόλ”. Ο Πανσερραϊκός έχασε τον Ανάκογλου στο 77΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δέχτηκε ασφυκτική πίεση των φιλοξενούμενων. Η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη και ήταν εντυπωσιακό το πως τα “λιοντάρια” δεν δέχτηκαν γκολ μετά από τόσες τελικές ενέργειες (πάνω από 15!). Τελικά, στα τελευταία λεπτά, ο Μαρσελίνιο με πέναλτι που κέρδισε ο Καζάκης απλά μείωσε σε 2-1. Στις καθυστερήσεις, ο Βασιλακάκης είχε διπλή ευκαιρία από πλεονεκτική θέση να ισοφαρίσει αλλά έπεσε κι αυτός πάνω στον εκπληκτικό Φερναντές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More