Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Εκτός από κασέτες, υπάρχει (;) και μπάλα

Σε (ευχάριστο ελπίζουμε) διάλειμμα της… κασετολογίας ετοιμάζεται να μετατραπεί η 26η αγωνιστική!

Λίγο πριν ξαναπατηθεί το «play» της μιζέριας, ο Παναθηναϊκός θέλει να πατήσει «stop» -απέναντι στον Ηρακλή- στο μοιρολόι του ντέρμπι.

Και αφού η ΑΕΚ επιδιώξει να «κοπιάρει» με την Καβάλα τη μουσικοχορευτική εμφάνιση της περασμένης Κυριακής, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μην ακουστεί μέσα στο «σπίτι» του η (μαθηματική) αναγγελία του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή!

Σάββατο 12/3
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (17:15, NovaSports 3)
Καθένας με τον… πόνο του! Αντίπαλοι με τελείως διαφορετικές «σκοτούρες», αλλά ίδιο στόχο (το τρίποντο που θα τις ανακουφίσει) τρακάρουν στην Τρίπολη! Εκεί όπου η δεύτερη μόλις νίκη του Αστέρα στο σπίτι του μοιάζει τουλάχιστον απαραίτητη για να συνεχίσει να αναπνέει. Αλλά και εκεί όπου θα βρεθούν… μερικώς οι Βολιώτες -με το μυαλό να ταξιδεύει αναπόφευκτα και στον ημιτελικό της Τετάρτης με τον Ατρόμητο.

Πανσερραϊκός-SKODA Ξάνθη (17:15, NovaSports 2)
Πάνε… γι’ άλλα! Ο Πανσερραϊκός έχει «καληνυχτίσει» εδώ και καιρό, η Ξάνθη (σχεδόν) επιβεβαίωσε με την Κέρκυρα πως θα πει και του χρόνου «καλημέρα, Superleague» και πλέον το μεταξύ τους ματς μόνο με… «μέρα της κρίσης» δεν μοιάζει. Αν, πάντως, οι Ακρίτες πάρουν την τρίτη νίκη σε πέντε (αήττητες) αγωνιστικές, δεν αποκλείεται να μοιάσει με ευκαιρία για να κοιτάξουν και ακόμα ψηλότερα.

Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 2)
Υπάρχει ζωή και μετά το… Καραϊσκάκη! Στην τρίτη απόπειρα να ξεπεράσει τα συμβάντα στο ντέρμπι -και έχοντας σπαταλήσει τη δικαιολογία στα ματς με Ατρόμητο και Λάρισα- ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου το «3 στα 3» φέτος δεν μοιάζει και τόσο εύκολη υπόθεση, με τη φόρα που έχουν δώσει στον Ηρακλή -τόσο το διπλό στο «Βικελίδης», όσο και το αήττητο σερί έξι αγώνων που συνέχισε εκεί.

Κυριακή 13/3
Εργοτέλης-Ατρόμητος (15:00, NovaSports 3)
Πανιώνιος-Λάρισα (15:00, NovaSports 2)
ΑΕΚ-Καβάλα (17:15, NovaSports 2)
Κέρκυρα-Άρης (17:15, NovaSports 3)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More