Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Συνδικαλιστής αυτοκτόνησε λόγω οικονομικής κρίσης

Λίγες ώρες μετά την συμμετοχή του στην συνεδρίαση του αγροτικού συνεταιρισμού του οποίου υπήρξε πρωτοπόρος, έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο συσκευαστήριο σπαραγγιών στην περιοχή της Χρυσούπολης ένας από τους πιο δραστήριους αγροτοσυνδικαλιστές της Καβάλας!

Οι εργαζόμενοι στο Συνεταιριστικό Συσκευαστήριο Σπαραγγοπαραγωγών Νέστου τον βρήκαν απαγχονισμένο, έχοντας δίπλα του ένα ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική δυσπραγία που αντιμετώπιζε λόγω της παρατεινόμενης κρίσης, τον είχε οδηγήσει σε αδιέξοδο και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στην οικογένειά του και στη Νέα Καρυά Νέστου όπου κατοικούσε. Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν είχε εκμυστηρευθεί σε κάποιον από τους συγγενείς του ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κανείς από τους δικούς του ή τους συνεργάτες του δεν είχε υποπτευθεί ότι κάτι τον βασάνιζε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More