Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Δαλούκας: Έδειξε τον Μπέο

Το θέμα με τις κασέτες μόλις έχει ξεκινήσει αφού μετά τις καταθέσεις Βοργιά, Δαλούκα θα ακολουθήσουν τη Δευτέρα οι Πιλάβιος, Βασσάρας. Ο Δαλούκας φέρεται να κατονόμασε τον Αχιλλέα Μπέο στον εισαγγελέα.

Η εφημερίδα "Άποψη" επικαλούμενη δικαστικές πηγές αναφέρει ότι ο Γιώργος Δαλούκας κατονόμασε τον Αχιλλέα Μπέο ως τον άνθρωπο που τον προσέγγισε και τον απείλησε πριν από το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός.

Το δημοσίευμα γράφει ότι ο Δαλούκας υποστήριξε πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου του ζήτησε να ευνοήσει τον Άρη κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε απαντώντας του πως θα σφυρίξει ό,τι βλέπει.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Βολιώτης ρέφερι φέρεται να είπε ότι οι απειλές συνεχίστηκαν και μετά το ματς. ακολούθως ο Δαλούκας ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία σχέση με το ματς Μακάμπι - Ολυμπιακός ενώ φέρεται να επανέλαβε ότι δεν έχει συναντηθεί ούτε έχει συνομιλήσει ποτέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βοργιάς: “Ελπιζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι”
Υπάρχουν και DVD της παράγκας;
Παρέδωσε τις κασέτες για τα στημένα ο Κούγιας - Ακούστε το ντοκουμέντο
Απάντηση Μπέου στις καταγγελίες Κούγια
Πατέρας: Εξαίρετος σεναριογράφος ο κ. Μπέος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More