Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Προαστιακός: 5 Απριλίου στις «Αχαρνές»

Τελεσίδικη είναι η ημερομηνία παράδοσης του προαστιακού σταθμού Αχαρνών για τις 5 Απριλίου σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε στην χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο, παρουσία του γενικού γραμματέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χάρη Τσιόκα, του Δημάρχου Αχαρνών Σ. Ντούρου και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. Αθ. Ζηλιασκόπουλου.

Μάλιστα χθες ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππας. ζήτησε επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου οι λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα της έναρξης λειτουργίας του σταθμού να εφαρμοστεί πλήρως ώστε να μην πέσουν έξω από την δηλωμένη ημερομηνία.

Με την ένταξη του νέου σταθμού στο ενεργό δίκτυο, ο ΟΑΣΑ θα τροποποιήσει τα δρομολόγιά του, ώστε να λειτουργήσει τροφοδοτικά προς αυτόν ενώ ο νέος σταθμός θα αποτελέσει κόμβο για τα υπεραστικά τρένα και κέντρο μετεπιβίβασης προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στη φύλαξή του συμφωνήθηκε να συνδράμει και η Δημοτική Αστυνομία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More