Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-1

Στο 89΄ ο Μπαρτολίνι χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του. Ο Ολυμπιακός Βόλου προφύλαξε παίκτες εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού με τον Ατρόμητο και οι Αρκάδες σχεδόν με την εκπνοή του αγώνα κέρδισαν με 2-1.

Ο Αστέρας έκανε καλή εκκίνηση με γκολ του Μπαστία στο 16΄, αλλά το πρώτο ημίχρονο δεν έκλεισε ιδανικά για τους Αρκάδες. Ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβασε στροφές έφερε το ματς στα ίσα με τον Σολάκη στο 23΄, την ώρα που οι γηπεδούχοι μετρούσαν απρόσμενες απώλειες. Αργυρόπουλος και Ουντότζι τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών και τα πλάνα του Δερμιτζάκη αναπροσαρμόστηκαν.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας επιχείρησε να μεταφέρει την πίεση στα καρέ του Γιακούποβιτς. Το κατάφερε μεν, αλλά το δρόμο προς τα δίχτυα δεν τον βρήκε. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά περίμενε την κόντρα επίθεση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν κάμποσες ευκαιρίες και έμελλε να φτάσει το 89΄ για να σκοράρει ο Μπαρτολίνι με κεφαλιά και να χαρίσει σπουδαία νίκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More