Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Βοργιάς: “Ελπιζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι”

Ο Σωτήρης Βοργιάς και ο Γιώργος Δαλούκας κατέθεσαν ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κ. Σημιτζόγλου.

Ο Σωτήρης Βοργιάς βρέθηκε στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου στις 9:30 και κατέθετε για περισσότερη από μία ώρα, ενώ ο Γιώργος Δαλούκας έφτασε στις 10:30 με την δική του κατάθεση να διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα.

Ο πρώην διαιτητής δεν αναφέρθηκε στα όσα είπε στον αθλητικό εισαγγελέα κατα τη διάρκεια της προανάκρισης, τονίζοντας πως η διαδικασία είναι μυστική.

"Είναι μυστική η προανάκριση και δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα" ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Βοργιά, στα οποία αρκέστηκε να προσθέσει: "Έχω ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει αυτή τη φορά".

Για την επόμενη Τετάρτη έχει κληθεί να καταθέσει ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ενώ αναμένεται να γίνει γνωστό πότε θα περάσει το κατώφλι της Ευελπίδων και ο Αλέξης Κούγιας

Νόμος "μπουλντόζα" εναντίον "παράγκας" - Καταργείται η Σούπερ Λίγκα αναλαμβάνει η ΕΠΟ
Να κλείσει η κάνουλα με τα χρήματα προς τις ΠΑΕ και να καταργηθεί η Super League είναι μόνο δύο από τις κινήσεις που ετοιμάζει το υπουργείο
Μετά τα όσα... υπέροχα είδαμε και ακούσαμε κάποιοι επιτέλους κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά την επέμβαση της Δικαιοσύνης το επόμενο βήμα αν και μοιάζει κάπως αναχρονιστικό φαίνεται ότι θα είναι να επιστρέψει η διοργάνωση του πρωταθλήματος στην ΕΠΟ. Παράλληλα θα καταργηθεί η Σούπερ Λίγκα, ενώ θα αλλάξει και ο νόμος για τη λειτουργία των ΠΑΕ.

Εκείνο όμως που θα “πονέσει” περισσότερο είναι το διαγραφόμενο τσεκούρι στις επιχορηγήσεις που παίρνουν οι ομάδες.

Ο στόχος αυτής της κίνησης είναι να φύγει η διοργάνωση από τα χέρια παραγόντων, οι οποίοι θεωρούνται μέρος του προβλήματος.

Όπως τονίζεται από το υπουργείο το πλαίσιο που διέπει το επαγγελµατικό πρωτάθληµα έχει φτιαχτεί στα μέτρα των προέδρων που διοικούν τις ΠΑΕ, µε αποτέλεσµα να υπάρχει σωρεία προβλημάτων, τα οποία προκύπτουν από το γεγονός πως ελεγκτές και ελεγχόµενοι είναι τα ίδια πρόσωπα.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά πως η πολιτεία θέλει να θεσπίσει κανόνες που θα ισχύουν για όλους ανεξάρτητα από το όνομα που έχουν.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά “θα βρούµε άκρη” όπως ανέφερε και ο Γ.Γ. Αθλητισμού αναφερόμενος κυρίως στην έρευνα της Δικαιοσύνης.

Εντολή Παπανδρέου να καθαρίσει το ποδόσφαιρο
Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για να προχωρήσει η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενήμερος για όσα έχουν γίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου με τις περίφημες πλέον κασέτες είναι ο Γιώργος Παπανδρέου που ζήτησε από τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο να διελευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Ανάλογη επικοινωνία είχε και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, από τον οποίο ζήτησε να επισπεύσει τις διαδικασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υπάρχουν και DVD της παράγκας;
Παρέδωσε τις κασέτες για τα στημένα ο Κούγιας - Ακούστε το ντοκουμέντο
Απάντηση Μπέου στις καταγγελίες Κούγια
Πατέρας: Εξαίρετος σεναριογράφος ο κ. Μπέος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More