Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ - Video

Αυτό που άκουγε κανείς στις δυο κηδείες των νεαρών αστυνομικών που έπεσαν νεκροί από πυρά αδίστακτων κακοποιών ήταν ένας βουβός πόνος και οργή για όλα όσα οδήγησαν στον χαμό των δυο μελών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Με δύο συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και με τις λέξεις "Μας εγκαταλείψατε" οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας αλλά και συνάδελφοί τους αστυνομικοί απέτισαν φόρο τιμής στους δύο αδικοχαμένους συναδέλφους τους, στους οποίους κάποιοι αδίστακτοι έκοψαν τόσο γρήγορα το νήμα της ζωής τους.

Στα Τρίκαλα, χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου, άνθρωποι που ούτε καν γνώριζαν τον 23χρονο Γιώργο Σκυλογιάννη.

Στο Περιστέρι ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που είχε πλημμυρίσει τους δρόμους γύρω από το νεκροταφείο. Ιδιαίτερα αισθητή έκαναν την παρουσία τους οι συνάδελφοι του 22χρονου αδικοχαμένου Γιάννη Ευαγγελινέλη.

Μάλιστα, η οργή ήταν τόσο μεγάλη που πολλοί από τους χαμηλόβαθμους αξιωματικούς αποδοκίμασαν έντονα τους υψηλόβαθμους. 'Ηταν τόσο μεγάλη η συναισθηματική φόρτιση που ακόμα και όταν κάποιοι από τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς κοίταξαν με έντονο ύφος τους υφιστάμενούς τους η απάντηση που πήραν ήταν ο αριθμός μητρώου τους.



Πέρα όμως από τον πόνο, υπήρξαν και αποδοκιμασίες από συγγενείς και φίλους κατά των πολιτικών που έφθασαν στην κηδεία, καθώς η οικογένεια είχε ζητήσει να μην παρεβρεθεί ουδείς πολιτικός και εκπρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.

Μάλιστα, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφθασε στο νεκροταφείο και πριν καν πλησιάσει την οικογένεια, απωθήθηκε από φίλους και συγγενείς, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον αποδοκίμασαν. Παρόμοια συμπεριφορά είχαν και οι δύο πολιτικοί του ΛΑΟΣ, κ. Γεωργιάδης και Πλεύρης, στους οποίους δεν επετράπη να πλησιάσουν και παρακολούθησαν την τελετή από ένα μακρινό σημείο έξω από το νεκροταφείο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένας φάρος ήταν αρκετός.....
Η καταδίωξη δεν έγινε ποτέ; - Οι αστυνομικοί "πάγωσαν" στο θέαμα των αιματοβαμένων συναδέλφων τους;
«Γάζωσαν» τους αστυνομικούς με 49 σφαίρες! - "Καθαρά" τα όπλα - Βάζουν από την τσέπη τους για βενζίνη!!!
Επικίνδυνοι και οπλισμένοι οι μακελάρηδες με το κλεμμένο τζιπ
Οι φωτογραφίες των δυο παληκαριών που έχασαν τη ζωή στους στον Ρέντη - Ήθελαν λουτρό αίματος οι δράστες
Μακελειό στου Ρέντη: Γάζωσαν με Καλάσνικοφ αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ - 2 οι νεκροί
Πυροβολούσαν επί 10 δευτερόλεπτα συνεχώς τους αστυνομικούς στου Ρέντη
Δηλώσεις Παπουτσή από την Άγκυρα για το μακελειό στον Ρέντη
Κατέληξε και ο δεύτερος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More