Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κρήτη: 3 μήνες απλήρωτοι οι καθηγητές των ΤΕΙ

Απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες και σε καθεστώς αβεβαιότητας καλούνται να ζήσουν οι συμβασιούχοι διδάσκοντες στο ΤΕΙ Κρήτης.

Η κωλυσιεργία των συναρμόδιων υπουργείων να υπογραφεί η απόφαση για τις εγκεκριμένες πιστώσεις στο Ίδρυμα, έχει τινάξει «στον αέρα» τον οικογενειακό προϋπολογισμό χιλίων, περίπου, διδασκόντων.

Σημειώνεται πως το πρόβλημα ξεκινά από τα τρία συναρμόδια υπουργεία, Οικονομικών, Εργασίας και Παιδείας, που καθυστερούν να υπογράψουν την πράξη που απαιτείται για την πληρωμή των συμβασιούχων. Το ελεγκτικό συνέδριο αρνείται να εγκρίνει τις πληρωμές των διδασκόντων χωρίς τη συγκεκριμένη ΠΥΣ (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου).

Όμως, μετά από πιέσεις του Ιδρύματος, δέχτηκε να καταβάλει τα χρήματα των μηνών Οκτωβρίου και Νοεμβρίου αλλά και να πληρωθεί το ΙΚΑ των συμβασιούχων.

Συνεπώς, αναμένεται το επόμενο διάστημα να δοθούν τα δεδουλευμένα - δώρο Χριστουγέννων και μήνα Δεκεμβρίου- στους διδάσκοντες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More