Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Απεργούν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ

Με 24ωρη πανελλαδική προειδοποιητική απεργία στον Όμιλο ΟΤΕ την Παρασκευή 4 Μαρτίου, απαντά η ΟΜΕ-ΟΤΕ στην απόφαση για απολύσεις στην Cosmote, απειλώντας ταυτόχρονα με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις από την Τρίτη 8 Μαρτίου, οι οποίες θα αποφασιστούν από τη διαρκή συνεδρίαση των Οργάνων της.

Οι συνδικαλιστές καλούν τη διοίκηση του ΟΤΕ και της COSMOTE να πάρουν πίσω τις απολύσεις που εξαγγέλθηκαν, να σταματήσουν κάθε ενέργεια άσκησης του Διευθυντικού Δικαιώματος σε ζητήματα που βρίσκονται στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης και να προσέλθουν για υπογραφή Σ.Σ.Ε. που θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα των εργαζόμενων και του Ομίλου Επιχειρήσεων ΟΤΕ.

Ταυτόχρονα η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί το σύνολο των εργαζόμενων του Ομίλου ΟΤΕ σε μποϊκοτάζ όλων των γερμανικών προϊόντων, γιατί όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «θα πρέπει και οι "στρατηγικοί σύμμαχοι" να καταλάβουν ότι δεν θα γίνουν οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ αλλά και της χώρας, οι "κουβαλητές" των κερδών των επενδύσεών τους ούτε τα θύματα των εκβιαστικών διλημμάτων τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More