Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Δεν θα απελαθεί κανένας από τους μετανάστες απεργούς πείνας για ένα χρόνο

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα απελαθεί κανένας από τους μετανάστες απεργούς πείνας για ένα χρόνο έδωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης.

Είπε ότι η μόνη διέξοδος είναι να υπαχθούν σε καθεστώς ανοχής, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να γίνει διάλογος προκειμένου να εξεταστούν τα αιτήματά τους.

«Η κυβέρνηση δεν θέλει να χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή» τόνισε ο κ. Καστανίδης, μιλώντας στη ΝΕΤ. «Προτείνουμε μία συμβιβαστική λύση» τόνισε ο κ. Καστανίδης, χωρίς αυτό να σημαίνει-όπως υπογράμμισε-ότι θα πρέπει να εκβιάζεται μία ολόκληρη χώρα.

Ο ίδιος κάνει έκκληση προς τους μετανάστες να δείξουν και οι ίδιοι κατανόηση και να δεχτούν το διάλογο με την κυβέρνηση. Όπως τόνισε, υπάρχουν συγκεκριμένοι υπουργοί που θέλουν να συζητήσουν με τους απεργούς πείνας και εκείνοι δεν τους δέχονται.

Η αλήθεια είναι οτι τις τελευταίες ημέρες έχουν κοπεί όλες οι δίοδοι επικοινωνίας με τους απεργούς πείνας.

Υπενθυμίζεται οτι ο υπουργός Εσωτερικών, Γ.Ραγκούσης έχει επιρρίψει σημαντικές ευθύνες σε όλους αυτούς που καθοδηγούν πολιτικά τους απεργούς πείνας και «βγαίνουν καθημερινά και μιλούν στα κανάλια», κατηγορώντας τους ότι έχουν απαγορεύσει το διάλογο μεταξύ των αρχών και των μεταναστών.

Ήδη 90 εκ των μεταναστών της Υπατίας έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, ενώ άλλοι 17 απεργοί πείνας έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία από το Εργατικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More