Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αντιδράσεις για τα νέα κέντρα μεταναστών

Την αντίθεσή τους στη ίδρυση νέων κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Έβρο, εξέφρασαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Ορεστιάδα, δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της περιοχής, που συγκεντρώθηκαν μπροστά στο δημαρχείο της πόλης.

Την εκδήλωση διαμαρτυρίας οργάνωσε η «Πρωτοβουλία Πολιτών κατά Κέντρων Παράνομων Λαθρομεταναστών», ενώ προηγήθηκε ανάγνωση ομόφωνου ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας, που μεταξύ άλλων αναφέρει πως «η ίδρυση νέων Κέντρων, θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη απαξίωση όλη την περιοχή, θα πλήξει την τοπική κοινωνία και θα αποτελέσει αντικίνητρο για επενδυτικές ή άλλες παραγωγικές δράσεις».

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο εκπρόσωπος της «Πρωτοβουλίας Πολιτών», Φώτης Μάρης, «με τη σημερινή μας διαμαρτυρία και το ψήφισμά μας, ζητούμε να αρθεί από την κυβέρνηση κάθε σκέψη, απόφαση και σχεδιασμός για νέα κέντρα λαθρομεταναστών στο νομό Έβρου και δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε σε επιλογές που υπονομεύουν το μέλλον του τόπου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More