Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Στη Eurovision με ραπ ζεϊμπεκιά και Λούκα Γιώρκα

Με τον τελικό της Τετάρτης, ο οποίος ανέδειξε νικητή το Λούκα Γιώρκα και το τραγούδι «Watch my dance», η ΕΡΤ απέδειξε ότι για κάποιους, μεταξύ των χλιδάτων υπερπαραγωγών και της απόλυτης μιζέριας, μέσος δρόμος δεν υπάρχει…

Ηταν ένας τελικός που ούτε τα νιάτα και η δροσιά των υποψηφίων δε μπόρεσαν να διασώσουν, αντίθετα διεξήχθη σε total black look: Mαύρο το σκηνικό, μαύρα τα ρούχα της παρουσιάστριας Λένας Αρώνη, μαύρα ως επί το πλείστον τα ρούχα των υποψηφίων, μαύρα τα γραφικά, γενικώς μαύρη μαυρίλα πλάκωσε…

Το αποτέλεσμα προέκυψε κατά 50% από το televoting και κατά 50% από τις ψήφους της κριτικής επιτροπής, την οποία απάρτιζαν οι:

Μαρίνα Λαγανά διευθύντρια Β προγράμματος της ΕΡΑ
Μπέσσυ Μάλφα, ηθοποιός
Ανδρέας Πυλαρινός αρχιμουσικός
Γιώργος Παυριανός στιχουργός
Μιχάλης Τσαουσόπουλος ραδιοφωνικός παραγωγός

Στην έναρξη της βραδιάς ο μετρ των κρουστών Νίκος Τουλιάτος, ο άνθρωπος που παρέσυρε ολόκληρη την υφήλιο ντύνοντας μουσικά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, συνόδευσε τους διαγωνιζόμενους στα τραγούδια τους. Ολοι μαζί κάθισαν και ερμήνευσαν ένα μικρό κομμάτι από το ρεφρέν του υποψήφιου τραγουδιού, με τον Νίκο Τουλιάτο να δίνει το ρυθμό με ένα τύμπανο.

Ο τελικός έδωσε νέο νόημα ακόμα και στο «σεμνά και ταπεινά», με την ΕΡΤ να προσπαθεί να δώσει το στίγμα του νοικοκυρέματος, μαζί με μία έντονη δόση αυτοκριτικής δια στόματος της παρουσιάστριας Λένας Αρώνη. Όπως είπε χαρακτηριστικά η κ. Αρώνη «στόχος φέτος είναι ο τελικός να επιστρέψει στις πραγματικές του διαστάσεις», μία ατάκα με την οποία αποχαιρετίσαμε για τα καλά ένδοξες και «πληθωρικές» στιγμές του παρελθόντος.

Καλεσμένος ήταν και ο τραγουδιστής Απόλλων Ρέτσος, ο οποίος τραγούδησε το κομμάτι του «P.I.G.S.». Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, για όσους δε γνώριζαν, PIGS αποκαλούν οι Βορειοευρωπαίοι τους «φτωχούς συγγενείς» του ευρωπαϊκού Νότου από τα αρχικά της κάθε χώρας Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία, παραπέμποντας ταυτόχρονα και στα συμπαθή, πλην βρώμικα τετράποδα.

Στον τελικό τραγούδησαν οι εκπρόσωποι της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Μάλτας, ενώ μερικοί ακόμα μας έστειλαν ευχές για καλή τύχη μέσω ενός σύντομου βίντεο, το οποίο η κυρία Αρώνη θεώρησε «πολύ συγκινητικό». Βίντεο με ευχές έστειλε και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ παρουσία στον τελικό είχε και ο σαξοφωνίστας Ντεϊβιντ Λιντς, ο οποίος χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στη βραδιά ως κάτι το «σουρεάλ», άποψη με την οποία σπεύσαμε άπαντες να συμφωνήσουμε.

Οι υποψήφιοι με τα νιάτα τους και τη δροσιά τους προσπάθησαν να αλλάξουν λίγο τον τόνο. Τα Κόκκινα Χαλιά ερμήνευσαν με πάθος το τραγούδι τους, η Βαλάντω Τρύφωνος (ευτυχώς στα λευκά) τραγούδησε αισθαντικά τη μπαλάντα της, ενώ οι Τριημητόνιο είχαν πιο πλούσια σκηνική παρουσία, καθώς πλαισιώνονταν από τρεις χορεύτριες με σέξι φουστίτσες αλλά και όργανα ρυθμικής γυμναστικής, όπως μπάλες και κορδέλες. Η πιο καυτή εμφάνιση της βραδιάς ανήκε στην Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία εμφανίστηκε και χόρεψε με μαύρο (φυσικά), πολύ κοντό φουστανάκι και τέσσερις χορεύτριες. Με σχεδόν ίδιο λουκ εμφανίστηκε και η Νίκη Πόντε, η οποία ωστόσο προτίμησε άντρες παρτενέρ, ενώ ο Λούκας Γιώρκας χρησιμοποίησε ένα κόκκινο τραπέζι για ντεκόρ, ρίχνοντας και δύο γύρους ζεϊμπέκικο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More