Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

54χρονος Ινδός στραγγάλισε την κόρη του γιατί... άκουγε δυνατά μουσική!


Ένας αρκετά οξύθυμος πατέρας με καταγωγή από την Ινδία, στραγγάλισε τη κόρη του πάνω στον καυγά, επειδή άκουγε πολύ δυνατά μουσική και τον ξύπνησε την ώρα που κοιμόταν.

Ο 54χρονος Gurmeet Singh Ubhi στραγγάλισε την 24χρονη κόρη του Amrit, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Shropshire της Αγγλίας, όπως έγινε γνωστό στην δίκη που ξεκίνησε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβρη όταν εκείνος ξεκίνησε καυγά προκειμένου η Amrit να χαμηλώσει την μουσική που άκουγε. Όπως ισχυρίστηκε αργότερα στην αστυνομία, η κόρη του, του επιτέθηκε πρώτη και χωρίς να το καταλάβει είχε τα χέρια του περασμένα στο λαιμό της.

Η σχέση του 54χρονου άνδρα με την κόρη του θα μπορούσε να περιγραφεί ως αρκετά προβληματική. Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν ο Ubhi πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα στη φυλακή, επειδή επιτέθηκε με μαχαίρι στη δεύτερη σύζυγό του, κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Το γεγονός ότι το αγόρι της 24χρονης Amrit ήταν λευκός, ήταν κάτι που φυσικά ο πατέρας της δεν ενέκρινε. «Η σχέση μεταξύ τους δεν ήταν ποτέ καλή» δήλωσε η δικηγόρος Rachel Brand.

Την ημέρα του φόνου ο Ubhi είχε επιστρέψει σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Μόλις είχε κοιμηθεί για δυο ώρες και ξύπνησε εξαιτίας της δυνατής μουσικής. Όταν κατέβηκε για να βρει την Amrit τσακώθηκαν και τότε την στραγγάλισε. Αμέσως μετά τηλεφώνησε σε όλους τους φίλους και τους συγγενείς του για να τους αποχαιρετήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More