Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Με προδιαγραφές αεροδρομίων τα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας!

Μέτρα ασφάλειας που θυμίζουν αεροδρόμια πρόκειται να ληφθούν στα λιμάνια της χώρας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Στο πλαίσιο αυτό, επιβάτες και αποσκευές θα περνούν από μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων, καθώς και από ελέγχους εισιτηρίων και ταυτοτήτων. Σε πρώτη φάση τα μέτρα θα εφαρμοστούν... στα μεγάλα λιμάνια της χώρας, όπως στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα και σταδιακά και στα υπόλοιπα.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, στα λιμάνια αυτά θα δημιουργηθούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στους οποίους, μεταξύ άλλων, θα εγκατασταθούν μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων. Οι υποδομές θα διαμορφωθούν ανάλογα με την έκταση του κάθε λιμανιού.

Από τις πύλες αυτές θα περνούν για έλεγχο επιβάτες αλλά και αποσκευές ενώ στη συνέχεια το προσωπικό των πλοίων θα είναι υπεύθυνο να προχωρά στην ταυτοπροσωπία των επιβατών.

Σε ότι αφορά το λιμάνι της Ηγουμενίτσας,στο άμεσο μέλλον θα τοποθετηθεί και σκάνερ ανίχνευσης ανθρώπινης ζωής, για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών σε αυτοκίνητα και φορτηγά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More