Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

“Επικίνδυνο” το... Gran Turismo!!!

Όσοι υπερηφανεύεστε για τις επιδόσεις σας στο Gran Turismo, καιρός να σας παγώσει το χαμόγελο. Και αυτό γιατί πρόσφατη έρευνα έδειξε πως όσοι είναι εξπέρ στην εικονική οδήγηση, έχουν περισσότερες πιθανότητες να τρακάρουν στην πραγματικότητα!

Σε μελέτη που έγινε σε 2.000 οδηγούς από την κατασκευαστική εταιρεία Continental Tyres, όσοι οδηγοί έπαιζαν τέτοια παιχνίδια περνούσαν με περισσότερη αυτοπεποίθηση κόκκινους σηματοδότες, οδηγούσαν σε ταχύτητες μεγαλύτερες από το επιτρεπτό όριο, ενώ προσπερνούσαν αντικανονικά στους δρόμους.

Το καλό πάντως που έχουν οι gamers είναι ότι έχουν πολύ πιο γρήγορα αντανακλαστικά, ενώ καταλαβαίνουν περισσότερα για την συμπεριφορά του αμαξιού τους εν κινήσει.

“Έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερες ικανότητες οδήγησης, όμως γι' αυτό το λόγο κάνουν παρακιδυνευμένες ενέργειες όταν οδηγούν”, σχολίασε εκπρόσωπος της εταιρείας.

“Παίζοντας τέτοια παιχνίδια, μπορεί να συγκεντρώνεσαι καλύτερα ως οδηγός, όμως παίρνεις ρίσκα που δεν θα έπαιρνες αν δεν ήξερες τόσο καλή οδήγηση”, συμπλήρωσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More