Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ 1-1

Ισοπαλία μαχαιριά τόσο για τον Αστέρα όσο και για την Λάρισα στην Τρίπολη. Το τελικό 1-1 δεν βολεύει κανέναν στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει τους Θεσσαλούς να μην χάνουν στην Αρκαδία, όμως η νίκη ήταν απαραίτητη απόψε.

Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 15λεπτα αγώνα, βρήκε δίχτυα με τον Καρέρα, ο οποίος «τρύπησε» από τα άκρα την αντίπαλη άμυνα και κεραυνοβόλησε τον Τσοντοφάλσκι.

Ο Ρομέου, με σουτ ύστερα από σύγχυση στη μεγάλη περιοχή –σε στημένη φάση- νίκησε τον Ντεγκρά και ισοφάρισε στο 35΄. Αυτή ήταν και η πρώτη απόπειρα της ΑΕΛ να πατήσει τα καρέ του λατινοαμερικάνου τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας είχε ξανά την υπεροχή, ενώ η Λάρισα κυνήγησε την κόντρα επίθεση. Ο Νίκος Κωστένογλου αντικατέστησε αναγκαστικά τον Ταυλαρίδη με τον Κολοβέτσιο στην άμυνα. ‘Έριξε δε στη μάχη και τον Πλιάγκα αντί του Σίμιτς, ενώ ο Κατσιαρός τέθηκε νοκ άουτ λόγω θλάσης και την θέση του πήρε ο νεαρός Ρέντζας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ρίσκαρε με την είσοδο του Αρσενίεβιτς ώστε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Η Λάρισα ήταν αυτή όμως που έκανε τις φάσεις με τον Μετίν να έχει φάουλ στο δοκάρι και τον Κουζέν να μη αναγκάζει τον Ντεγκρά σε εντυπωσιακή επέμβαση. Και ο Τσοντοφάλσκι είχε ωστόσο καλές στιγμές σε απόπειρες των Αρσενίεβιτς, Παπάζογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More