Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση αγροτών

Την προσεχή Δευτέρα στη 1.00 το μεσημέρι, η ΠΑΣΥ οργανώνει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Τρίπολης και συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.

Η συγκέντρωση διοργανώνεται με αφορμή την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Τρίπολη και την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου με αντικείμενο συζήτησης την στήριξη του αγροτικού κόσμου και την προώθηση των Πελοποννησιακών προϊόντων.

Η ΠΑΣΥ στην ανακοίνωσή της για την οργάνωση της αγροτικής κινητοποίησης, μεταξύ άλλων σημειώνει ότι, ''στην αντιλαϊκή πολιτική του περιφερειάρχη Τατούλη και της κυβέρνησης που τον στήριξε απαντάμε με συλλαλητήριο.

Για να προβάλλουμε τα πραγματικά προβλήματα - αιτήματα της αγωνιζόμενης αγροτιάς, κόντρα στα αιτήματα και τις ορέξεις των καπιταλιστών που δραστηριοποιούνται στην αγροτική οικονομία, των μεγαλο-εξαγωγέων και μεγαλέμπορων των βιομηχάνων και των τρωκτικών που λυμαίνονται κίνητρα και επιδοτήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More